Det är viktigt att sova gott även på semestern

Oavsett om du ska på semester eller på arbetsresa, så kommer du kanske att sakna den sköna sängen hemma. De flesta saknar även ofta sin favoritkudde. Varför inte ta med dig en resekudde och ett reseset så att du kan sova minst lika bra på semesterresan?

Ta med favoritkudden på resan

Tempur Resekudde har samma form och funktion som Tempur Original sovkudde, men är bara hälften så stor.  Kudden är särskilt utformad för att kunna gå ner i handbagaget eller i en väska. Om du vill ha en mer traditionell kudde föreslår vi den klassiska Comfort North. Kuddens mått är 50 x 60 cm, och kan rullas ihop och tas med på resan.

Sov gott på hotellet

Om du redan har en Tempur-säng som du trivs med, så finns numera även Tempur reseset – helt genialt när du är på resande fot. Resesetet är ett bärbart sovsystem, som består av resemadrass och resekudde, packat i en praktisk rullvagn. På det sättet kan du njuta av samma komfort, stöd och tryckavlastning som du har hemma i din vanliga Tempur-säng.

Behagligt på flyg och i bil

Gör bil- eller flygresan mycket mer behaglig och bekväm med Tempurs nackkudde för resa, som ger bra stöd till både huvud och nacke. Perfekt när du åker på semester i sommar.

Sitt bra på flyget eller i bilen

Tempur Transit svankstöd är ett litet praktiskt ryggstöd, som passar bra både hemma och på resa. Placera den enkelt mellan ryggen och stolen i önskad ställning.

Optimal bilkomfort

Ska du åka på en lång bilresa i sommar? Gör resan till en dröm med Tempur Car Comforter, som är speciellt framtagen för att användas i bilsäten.  Det justerbara korsryggstödet ger bekvämt stöd i ryggen.